به گزارش خبرنگار مهر، فرج الله فتح الله پور شامگاه چهارشنبه در ستاد اقتصاد مقاومتی استان با اظهار اینکه ۶۰ پروژه اقتصاد مقاومتی در استان طراحی و تهیه شده است، افزود: از این تعداد اطلاعات ۵۵ پروژه تهیه و برخی تکمیل و تعدادی در دست اجرا است.
وی با اظهار اینکه تعدادی از پروژهها از برنامه زمانبندی عقب هستند، گفت: نظامنامه مدیریت آب بندان ها در استان توسط آب منطقهای و جهاد کشاورزی تهیه و قرار شد به صورت آزمایشی در محدودههایی اجرا شود و پس از رفع نقایص در شورای برنامه ریزی مصوب شود.
وی ادامه داد: بکارگیری تشکلهای مردم نهاد در حوزه آب و آب بندان ها در اسناد بالادستی مورد توجه قرار گرفته است و باید این تشکلها سازماندهی شود.
فتح الله پور درباره طرح توانمندسازی اقتصاد روستاها نیز گفت: این طرح در ۵۰۰ روستای استان به صورت پایلوت اجرا میشود و طبق همکاری با دستگاههای مختلف، عناوین روستاها در سطوح مختلف احصاء شد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استانداری مازندران تمرکز روی محصولات استراتژیک استان را از دیگر برنامههای اقتصاد مقاومتی ذکر کرد و گفت: برنج، خاویار، گوشت ماهیان خاویاری، مرکبات، دام وطیور و غیره از جمله محصولات است که برای تولید، بازاریابی و صادرات آن باید برنامههایی طراحی شود.
وی تصریح کرد: زنجیره تولید، بازاریابی و صادرات هدفگذاری شد و مستلزم اجرای برنامههای مشترک برای اجرای آن است.
وی توسعه زراعت چوب را از جمله برنامههای اقتصاد مقاومتی بیان کرد و گفت: در اجرای این طرح بسیج سازندگی نیز نقش مهمی دارد.
نظر شما